Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Στήριξη της κυβέρνησης για μεταρρυθμίσεις και άρση δημοσιονομικής ασφυξίας

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): Στήριξη της κυβέρνησης για μεταρρυθμίσεις και άρση δημοσιονομικής ασφυξίας
Περιμένουμε να δούμε το σχέδιο διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ προτίθεται να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση στην κατεύθυνση της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και της άρσης της δημοσιονομικής ασφυξίας εντός του πλαισίου της Ευρωζώνης εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης.
Σε δηλώσεις του ο κ.Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει ακόμα και την πρόταση για την αντικατάσταση της τρόικας με ένα πιο ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο.
«Τη θέση αυτή εκφράζει και το κείμενο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που επισήμως συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ, όπως τη συνδιαμορφώσαμε.
Περιμένουμε να δούμε το σχέδιο διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης και τη συνάφεια που θα έχει με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης.
«Η κυβέρνηση μπορεί να χτίσει πάνω σε όλα αυτά που έχουμε πετύχει ως τώρα με τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού, όπως η απόφαση του Eurogroup του 2012, η οποία αναφέρεται στο κείμενο του S&D και το οποίο ανοίγει εκ νέου το ζήτημα του ελληνικού χρέους από τη στιγμή που έχει επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης