Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει ούτε υποταγή ούτε και μπλόφα

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει ούτε υποταγή ούτε και μπλόφα
Ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους
Την άποψη ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει υποταγή ούτε και μπλόφα ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.
«Υπάρχει εναλλακτική πολιτική, άλλος δρόμος και αυτόν δείχνει το πρόγραμμά μας» τόνισε ο κ.Βίτσας, ο οποίος έθεσε ως βασικό πυλώνα της πολιτικής της κυβέρνησης την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που ήδη από το περασμένο φθινόπωρο ο κ. Τσίπρας παρουσίασε στην Θεσσαλονίκη.
«Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ενδυναμώνει την αγορά εργασίας», είπε ο κ. Βίτσας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
«Έχουμε ενιαίο εθνικό σχέδιο με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
Λέμε με ποιους είμαστε: φτωχούς άνεργους νέα γενιά, αγρότες.
Εφαρμόζουμε σχέδιο κοινωνικής σωτηρίας ρεαλιστικό.
Αρνούμαστε να παραδώσουμε το σχεδιασμό στα συμφέροντα που έχουν στόχο το υπερκέρδος» υποστήριξε ο κ.Βίτσας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει υποταγή, ούτε και μπλόφα ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους.
«Αυτή η κραυγή ανάγκης αλλαγής θα ακουστεί την Τετάρτη από τον ενωμένο λαό που η καρδιά του πάλλεται και θα εναντιωθεί», τόνισε ο κ.Βίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης