Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοκάρει ο Π. Καμμένος ΑΝΕΛ: Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια

Σοκάρει ο Π. Καμμένος ΑΝΕΛ: Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια
Η κυβέρνηση δεν θα κάνει καμία οπισθοχώρηση στο πρόγραμμα και στις δεσμεύσεις της, σημείωσε o πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος
Όλα αλλάζουν αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση σέβεται την εθνική κυριαρχία της χώρας, σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ο ίδιος χαρακτήρισε την ομιλία του κ. Τσίπρα ειλικρινή και με σαφήνεια.
Επιπλέον, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει καμία οπισθοχώρηση στο πρόγραμμα και στις δεσμεύσεις της.
Χαρακτηριστικά υπογράμμισε  «είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος.
Αν τους αρέσουν  έχει καλώς».
Απαντώντας σε ερώτηση για το πού θα βρεθούν τα χρήματα ώστε να υλοποιηθούν οι  εξαγγελιών της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε «πάντως δεν θα βγούμε στη βίζιτα».
Περαιτέρω, για την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα από τις 11 Φεβρουαρίου, ο υπουργός έκανε λόγο για «αλητεία», τονίζοντας πως είναι παράνομες οι μονομερείς αποφάσεις του Mario Draghi.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος σχετικά με τα σενάρια Grexit, εάν υπάρξει ρήξη με τους δανειστές, ανέφερε πως δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη.
«Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά... Να μας πουν αυτοί που ήταν στα... τέσσερα τόσα χρόνια»», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης