Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Κακλαμάνης: Αναμενόμενη η στροφή ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος

Ν. Κακλαμάνης: Αναμενόμενη η στροφή ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος
Επίθεση σε Βαρουφάκη, τον χαρακτήρισε μεγαλοαστό, καλομαθημένο, που το παίζει επαναστάτης
Αναμενόμενη χαρακτήρισε τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του χρέους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, επιτιθέμενος φραστικά εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι «χθες έγινε η πρώτη μεγάλη στροφή από τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον θεατράλ υπουργό, που πήγε χθες και είπε ότι το κούρεμα φεύγει και θα το ανταλλάξουμε με ομόλογα που δεν θα χουν λήξη».
Μάλιστα, τον χαρακτήρισε μεγαλοαστό, καλομαθημένο που το παίζει επαναστάτης, σημειώνοντας ότι «έκανε επανάσταση με τον Dijsselboem και μετά πήρε τον αμερικανό υπουργό οικονομικών και του είπε κάνε κάτι για να μην πέσει το χρηματιστήριο».
Όσον αφορά τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος σημείωσε ότι «η παράταξη μου και το κόμμα μου υπέστην ήττα.
»Η Νέα Δημοκρατία άντεξε και κράτησε ένα υψηλό ποσοστό μέσα στην κοινωνία. Χάσαμε όμως και το ότι αντέξαμε δείχνει ότι πρέπει να ξαναβρούμε τις ρίζες μας».
Πρόσθεσε δε, ότι σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στη Νέα Δημοκρατία «να ευχόμαστε να καταστραφεί η Ελλάδα για να επανέλθει το κόμμα μας στην εξουσία», ενώ είπε πως θα πρέπει την Πέμπτη στα κομματικά όργανα να ληφθεί η απόφαση πως πρέπει να πάμε σε ένα έκτακτο συνέδριο επανεκκίνησης της παράταξης.
«Εκεί οι πρωτοβουλίες σηματοδοτούνται από τον αρχηγό του κόμματος», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης