Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης: Λογική η αμηχανία της ΝΔ - Πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται

Γ. Σακελλαρίδης: Λογική η αμηχανία της ΝΔ - Πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται
Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται διαψεύδει πλήρως την προεκλογική κινδυνολογία της ΝΔ τονίζει ο κ. Σακελλαρίδης
Με αιχμηρό τρόπο απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδη στη Νέα Δημοκρατία, που μεταξύ άλλων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αθετεί όσα έλεγε μέχρι σήμερα για το χρέος.
Ειδικότερα ο κ. Σακελλαρίδης τονίζει ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται.
«Για πρώτη φορά η Ευρώπη συζητά για τον τερματισμό της λιτότητας, ενώ δέκα ημέρες πριν η συζήτηση αφορούσε την περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων» προσθέτει.
Παράλληλα αναφέρει ότι «είναι λογική η αμηχανία της ΝΔ, από τη στιγμή που η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται διαψεύδει πλήρως την προεκλογική κινδυνολογία της και την εμμονή της στο δήθεν μονόδρομο της λιτότητας».

Tι μετέδιδε νωρίτερα το bankingnews.gr
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις θέσεις που διατύπωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης σχετικά με το ελληνικό χρέος εξαπολύει η ΝΔ.
Σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κ.Καραγκούνης κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία και αθέτηση των δεσμεύσεων της.
Ο κ.Καραγκούνης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δια του λαλίστατου κ. Βαρουφάκη, ομολογεί απερίφραστα ότι η διαγραφή χρέους δεν είναι πλέον στο τραπέζι, αθετώντας τα όσα έλεγαν μέχρι σήμερα, και ότι δεν θα τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις».
«Στην αντίπερα όχθη ο κ. Στρατούλης τόνισε ότι το χρέος θα διαγραφεί και θα τηρηθούν στο ακέραιο οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κάπου στη μέση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης συμφώνησε με τον κ. Στρατούλη, επικαλούμενος τον κ. Βαρουφάκη.
Η κυβέρνηση οφείλει αμέσως να ανακοινώσει την επίσημη θέση της, ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων, που διεξάγονται για την πορεία της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης