Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φ. Κρανιδιώτης: Αν οι δανειστές υποχωρήσουν με τον τσαμπουκά, τότε η Ν.Δ. θα πρέπει να απολογηθεί

Φ. Κρανιδιώτης: Αν οι δανειστές υποχωρήσουν με τον τσαμπουκά, τότε η Ν.Δ. θα πρέπει να απολογηθεί
Εάν οι δανειστές υποχωρήσουν, τότε θα πρέπει εμείς να εξηγηθούμε γιατί δεν το κάναμε τότε, σημείωσε το στέλεχος της Ν.Δ.
Εμμένει στη θέση που εξέφρασε χθες το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης, ότι αν υποχωρήσουν οι δανειστές, τότε η Ν.Δ. θα πρέπει να απολογηθεί.
Σε νέες δηλώσεις του σήμερα, Τρίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κ. Κρανιδιώτης επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «εάν οι δανειστές υποχωρήσουν, τότε θα πρέπει εμείς να εξηγηθούμε γιατί δεν το κάναμε τότε».
«Γιατί όλοι αυτό λένε, τόσο εύκολο ήταν; Δηλαδή, θα βάλουμε ένα πουκάμισο μπλε ελεκτρίκ, με το χέρι στην τσέπη, θα πουλήσουμε τσαμπουκά με μία σταθερή σθεναρή θέση και θα υποχωρήσουν; Τότε, ναι, θα πρέπει να εξηγηθούμε», σημείωσε και πρόσθεσε ότι σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να εξηγηθούν αυτοί που είναι σήμερα στην εξουσία και όσοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση.
Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Αντώνης Σαμαράς του είπε πως και 5% κίνδυνος να υπάρχει για τον λαό, «εγώ δεν παίζω τη χώρα στα ζάρια» για να προσθέσει ότι δεν αμφισβητεί το κίνητρό του.
«Η πολιτική είναι σαν τη μπαλίτσα, που λέει και ο Αλέφαντος», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «ό,τι γράψει το ταμπλό. Αν πούμε ότι ο Βαρουφάκης ήταν πολύ αθλητικός, έτρεξε πολύ γρήγορα, πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά χάσαμε 7-0, τότε νομίζω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα για τη χώρα».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης