Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίζουν νομοσχέδια που είναι αντίθετα στις αρχές τους

Καμμένος (υπ. Άμυνας): Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίζουν νομοσχέδια που είναι αντίθετα στις αρχές τους
Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδηση τους τόνισε ο υπουργός Άμυνας
Την άποψη ότι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του κυβερνητικού εταίρου, δεν θα ψηφίσουν νομοσχέδια που είναι αντίθετα στις αρχές τους εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι οι βουλευτές του κόμματος του θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους.
«Οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε μία κοινοβουλευτική ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές, με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή.
Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε.
Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει», ανέφερε ο κ.Καμμένος.
Όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, η κυβέρνηση κατάφερε να δώσει το στίγμα της, πριν τις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ τόνισε ότι τα σενάρια τρομοκρατίας δεν ήταν πραγματικά.
«Δεν είδαμε καταστροφές.
Δεν είδαμε να κλείνουν τράπεζες, να αδειάζουν τα ΑΤΜ, δεν είδαμε αυτό το κλίμα τρόμου που προσπαθούσε να επιβάλλει η απερχόμενη κυβέρνηση στον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφέροντας πως έρχεται άνοιγμα των φακέλων των εξοπλιστικών.
«Αποκατέστησα το επίδομα παραμεθορίου.
ο δεύτερο ήταν να ξεκινήσει η διαδικασία της μισθολογικής αποκατάστασης των στελεχών που δέχτηκαν μία επίθεση τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο περίπου του 50%, αλλά και όσον αφορά τους απόστρατους.
Παράλληλα, αυτό που έκανα ήταν να ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου όλων των συμβάσεων» τόνισε ο κ.Καμμένος αναφερόμενος στις πρώτες του κινήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης