Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η συνάντηση Τσίπρα - J. C. Juncker

Στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου η συνάντηση Τσίπρα - J. C. Juncker
Κύκλο επαφών αρχίζει τη Δευτέρα, 2/2, ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας από την Κύπρο
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, J. C. Juncker, θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπως γνωστοποιήθηκε απόψε.
Την ίδια ημέρα, ήτοι την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Τσίπρας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα βρεθεί και στο Παρίσι, προσκεκλημένος του Γάλλου Προέδρου, F. Hollande, με τον οποίο και θα συναντηθεί.
Πάντως, ο κύκλος επαφών του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, από την Κύπρο.
Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί τη Δευτέρα στη Λευκωσία, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ,Νίκου Αναστασιάδη.
Εκτός από τον Κύπριο Πρόεδρο, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα έχει επαφές με τους αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Ακολούθως, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του, Mateo Rentzi.
Τέλος, την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί διαδοχικά στις Βρυξέλλες και το Παρίσι για τις συναντήσεις του με τον Juncker και τον F. Hollande αντίστοιχα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης