Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Ν.Δ. σε κυβέρνηση για Ρωσία: Λόγια του αέρα οι παλικαρισμοί της

Επίθεση Ν.Δ. σε κυβέρνηση για Ρωσία: Λόγια του αέρα οι παλικαρισμοί της
Όχι μόνο αποδείχθηκαν λόγια του αέρα, αλλά κατέληξαν και στο αντίθετο αποτέλεσμα, σημειώνει ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Καραγκούνης
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την τακτική της κυβέρνησης στο θέμα των κυρώσεων της Ρωσίας, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Κώστα Καραγκούνη να κάνει λόγο για παλικαρισμούς και λόγια του αέρα.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι «οι παλικαρισμοί του κ. Τσίπρα και του υπουργού του [...] όχι μόνο αποδείχτηκαν λόγια του αέρα, αλλά κατέληξαν και στο αντίθετο αποτέλεσμα και αυτό γιατί η νέα κοινοτική απόφαση δεν σταματά, αλλά επεκτείνει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις».
Μέσα σε δύο μέρες η εξωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου μετρά μόνο απώλειες, σημειώνει ο κ. Καραγκούνης και προσθέτει ότι με τέτοιες πρακτικές «η αξιοπιστία της χώρας υπονομεύεται και η θέση της στο πλαίσιο των εταίρων και συμμάχων μας αποδυναμώνεται».
«Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας, οι κομματικές επικοινωνιακές σκοπιμότητες να παραμερίζουν τις εθνικές προτεραιότητες», καταλήγει.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης