Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Χρυσοβελώνη (ΑΝ.ΕΛΛ.): Η κατάργηση της διαθεσιμότητας αποκαθιστά μια τεράστια αδικία

Μ. Χρυσοβελώνη (ΑΝ.ΕΛΛ.): Η κατάργηση της διαθεσιμότητας αποκαθιστά μια τεράστια αδικία
Μόνη λύση είναι η παροχή θετικών κινήτρων από το κράτος στους ενδιαφερόμενους να μετακινηθούν σ’ όσες υπηρεσίες υπάρχει ανάγκη, σημειώνει
Η κατάργηση της διαθεσιμότητας αποκαθιστά μια τεράστια αδικία σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή σχετική δήλωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από το 2012 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολεμήσαμε πολύ σκληρά τον παραλογισμό με τις διαθεσιμότητες στο Δημόσιο, προσθέτοντας ότι παρά τα όσα υποσχόταν ο πρώην υπουργός κ. Μανιτάκης, τελικά οι διαθεσιμότητες οδήγησαν επί Μητσοτάκη σε χιλιάδες άδικες απολύσεις.
Απολύσεις άδικες, σημειώνει, διότι έγιναν χωρίς καμία ατομική αξιολόγηση και παράλογες γιατί προκάλεσαν ζημία του δημοσίου συμφέροντος όπως π.χ. στην περίπτωση της φύλαξης των σχολείων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πέραν της προφανούς στήριξής μας στο μέτρο ανάκλησης των απολύσεων που έγιναν μέσω διαθεσιμοτήτων, προτείνουμε την αποσύνδεση της κινητικότητας στο Δημόσιο από οποιαδήποτε μέτρα τιμωρητικού χαρακτήρα σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων, επισημαίνει και προσθέτει ότι μόνη λύση είναι η παροχή θετικών κινήτρων από το κράτος στους ενδιαφερόμενους να μετακινηθούν σε όσες υπηρεσίες υπάρχει ανάγκη.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης