Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Lamberts (Πράσινοι) - Παπαδημούλη – Απαιτείται κοινά αποδεκτή λύση για το χρέος

Συνάντηση Lamberts (Πράσινοι) - Παπαδημούλη – Απαιτείται κοινά αποδεκτή λύση για το χρέος
Η νίκη ΣΥΡΙΖΑ δίνει σημαντική ώθηση στην αναγκαία στροφή από τη μονομερή λιτότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη, τόνισε ο συμπρόεδρος της ευρωομάδας των Πρασίνων
Την ανάγκη να εξευρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους τόνισε ο συμπρόεδρος της ευρωομάδας των Πρασίνων, Phillipe Lamberts, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, στις Βρυξέλλες.
Ο κ. Παπαδημούλης ενημέρωσε τον Ph. Lamberts για το πρόγραμμα, τους στόχους και τις προτεραιότητες της νέας ελληνικής κυβέρνησης και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, καθώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Από την πλευρά του ο κ. Lamberts, συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη του νίκη στις εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι δίνει σημαντική ώθηση στην αναγκαία στροφή από την μονομερή λιτότητα προς μια βιώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη.
«Η νίκη ανήκει αναμφισβήτητα στον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε και πρόσθεσε ότι είναι «σημαντική η ανάληψη της κυβερνητικής ευθύνης για το περιβάλλον από τον «Πράσινο» Γιάννη Τσιρώνη».
Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως στροφή προς μια βιώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη και αυτό απαιτεί να δοθεί μια λύση, κοινά αποδεκτή στο πρόβλημα της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους, σημείωσε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης