Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης προς Weber (ΕΛΚ): Κατανοώ την πικρία σας, επειδή έχασε ο Σαμαράς

Παπαδημούλης προς Weber (ΕΛΚ): Κατανοώ την πικρία σας, επειδή έχασε ο Σαμαράς
Διένεξη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 
Σκληρή διαμάχη με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, M. Weber, έδωσε σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Ειδικότερα, ο Γερμανός ευρωβουλευτής και σύμμαχος της Angela Merkel εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για την επιθυμία διαγραφής όλου του δημόσιου χρέους, αλλά και την υλοποίηση καταστροφικών πολιτικών.
Παράλληλα, στιγμάτισε το γεγονός όπου ο ΣΥΡΙΖΑ συνέπραξε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Λαμβάνοντας τον λόγο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε πως οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν την Κυριακή κατά της εφαρμογής καταστροφικών πολιτικών μονομερούς λιτότητας, αλλά και κατά της άνισης κατανομής των βαρών.
Επίσης, απευθυνόμενος προς τον M. Weber, του εξήγησε πως κατανοεί την πικρία του επειδή έχασε ο φίλος του Αντώνης Σαμαράς, ταυτοχρόνως όμως εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δεν τον ακολούθησαν στην αντιπαράθεσή του με την Ελλάδα οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου.
Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι η εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης που θα καταστήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος, απαλλάσσοντας έτσι και την Ευρώπη από ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, συνέχισε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης