Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρ. Σπίρτζης: Παύση των ιδιωτικοποιήσεων υποδομών η κεντρική γραμμή της κυβέρνησης

Χρ. Σπίρτζης: Παύση των ιδιωτικοποιήσεων υποδομών η κεντρική γραμμή της κυβέρνησης
Πρέπει να γίνει ένα ιεραρχημένο πρόγραμμα επενδύσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, τόνισε ο αναπλ. υπουργός Υποδομών
Η παύση των ιδιωτικοποιήσεων υποδομών αποτελεί την κεντρική γραμμή της κυβέρνησης, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρξει ένα ιεραρχημένο πρόγραμμα επενδύσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega o κ. Σπίρτζης σημείωσε σχετικά με τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης ότι «οι προτεραιότητες είναι αυτές που έχουμε πει και σαν επιμελητήριο και σαν επιστημονικός κόσμος».
«Πρέπει να γίνει ένα ιεραρχημένο πρόγραμμα και δημόσιων επενδύσεων που να υπηρετεί την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και προφανώς πρέπει και σε θεσμικό επίπεδο να δούμε πάρα πολλούς τομείς που τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουν αποδομηθεί πλήρως», ανέφερε.
Όσον αφορά το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων των αεροδρομίων, παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε: «Και όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για άλλες ιδιωτικοποιήσεις.
»Η κεντρική γραμμή της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις υποδομών που εξυπηρετούν και μπορούν να βοηθήσουν στο να βγούμε από την κρίση», σημείωσε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης