Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλέζος: Δεν θα υπακούσουμε στις εντολές της Merkel - Οι Γερμανοί θα χάσουν αν τα σπάσουμε!

Γλέζος: Δεν θα υπακούσουμε στις εντολές της Merkel - Οι Γερμανοί θα χάσουν αν τα σπάσουμε!
Ο κ. Γλέζος τόνισε ότι η Merkel εξακολουθεί να θεωρεί ότι μπορεί να κυβερνάει την Ευρώπη
Μήνυμα σε Βερολίνο και τρόικα έστειλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα υπακούσει μόνο στον ελληνικό λαό .
Ειδικότερα ο κ. Γλέζος μιλώντας στο Mega υποστήριξε ότι «η Merkel εξακολουθεί να θεωρεί ότι μπορεί να κυβερνάει την Ευρώπη.
Ας κυβερνάει την Γερμανία κι ας αφήσει την Ευρώπη» και διεμήνυσε ότι «δεν πρόκειται να υπακούσουμε στις εντολές της Merkel, δεν πρόκειται να υπακούσουμε στις εντολές της τρόικας, δεν πρόκειται να υπακούσουμε πουθενά. Θα υπακούσουμε στις εντολές που μας έδωσε ο ελληνικός λαός».
Μάλιστα ερωτηθείς αν αυτό θα γίνει με κάθε κόστος υποστήριξε πως «εκείνοι που έχουν να χάσουν αν τα σπάσουμε είναι η γερμανική κυβέρνηση.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει.
Από την στιγμή που έρχεται στην εξουσία ο λαός δεν πρόκειται να χάσουμε τίποτε απολύτως», τόνισε.
Σε ό,τι αφορά τη νέα κυβέρνηση ο κ. Γλέζος έκανε λόγο για «μια εντελώς νέα εποχή», σημειώνοντας ότι το νέο σχήμα «δεν είναι τυχαίο γεγονός, αλλά αποτέλεσμα συλλογικής διεργασίας».
Για τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είπε: «συνεργαζόμαστε με όποιον συμφωνεί στα βασικά θέματα τα οποία καλούμαστε να λύσουμε και είχαμε δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης