Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: Ο τόπος γύρισε σελίδα

Καμμένος στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: Ο τόπος γύρισε σελίδα
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ
(upd) Την άποψη ότι ο τόπος γύρισε σελίδα εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ που συνεδρίασε σήμερα το πρωί.
Ο κ.Καμμένος αφού καλωσόρισε και συνεχάρη τους βουλευτές του κόμματος, ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση της εκπροσώπου του Τύπου του κόμματος.
Όπως είπε, είναι πλέον μια διαφορετική ημέρα, ενώ υποστήριξε ότι το έργο των ΑΝΕΛ είναι διαφορετικό, αφού μετέχουν στην κυβέρνηση.
«Όσοι αντέξαμε, πήραμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού» τόνισε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας ότι το κόμμα του «έριξε» την προηγούμενη κυβέρνηση και σήμερα είναι «ρυθμιστής».
Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι «πρέπει να λειτουργήσει ξανά η Δημοκρατία μετά από δυόμισι χρόνια» γιατί όπως είπε «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν απάντησε επί δυόμισι χρόνια σε καμιά ερώτηση πολιτικού αρχηγού και χθες αρνήθηκε να παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος ενημέρωσε τους βουλευτές του κόμματος του για τις επικοινωνίες του με τον Αλέξη Τσίπρα και τη συμφωνία για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

(πρώτη ενημέρωση 09:04)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης