Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν δίνει ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα γίνει το άλλοθι της κωλοτούμπας του

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν δίνει ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα γίνει το άλλοθι της κωλοτούμπας του
"Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ανοχή για να συνεχίσει στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο"
Μύδρους εναντίον της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Ειδικότερα, στο περιθώριο της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος, ο Δ. Κουτσούμπας κατέστησε σαφές πως η Κ.Ο. του ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει ψήφο ανοχής σε μία ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ανοχή για να συνεχίσει στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο και θέλει το ΚΚΕ, τους αριστερούς ανθρώπους, να γίνονται το άλλοθι της υποχώρησής του, της μετάλλαξής του, της κωλοτούμπας του» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Επίσης, προέβη στην ταύτιση των πολιτικών γραμμών των δύο μεγάλων κομμάτων, σημειώνοντας πως «το χρέος δεν το δημιούργησε η αύξηση μισθών και συντάξεων, η ενίσχυση των κοινωνικών δαπανών της παιδείας, της υγείας. Η ΝΔ με γιατροσόφι την επιμήκυνση και ο ΣΥΡΙΖΑ το κούρεμα, λένε στο λαό, ότι θα συνεχίζεις να ματώνεις για το χρέος εσύ και τα παιδιά σου. Κι αυτή είναι η αλήθεια».
«Ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσουν τους δεκάδες αντεργατικούς νόμους που, πριν ακόμα το μνημόνιο, άρχισαν το ξήλωμα όλων των λαϊκών κατακτήσεων» συνέχισε στο ίδιο ύφος.
«Η επόμενη κυβέρνηση θα ‘ναι από χέρι αντιλαϊκή-αντεργατική, γιατί ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ανάκτηση των απωλειών του λαού. Η ΝΔ με τον κίνδυνο ότι θα απειληθεί η πορεία της χώρας, δηλαδή η κερδοφορία των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ με το παραλάβαμε καμένη γη» συμπλήρωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου, τόνισε πως επιδιώκουν μερίδιο στην κυβερνητική εξουσία για να εγγυηθούν σταθερότητα της αντιλαϊκής πολιτικής, ενώ σχετικά με το Ποτάμι, κατήγγειλε πως ψάχνει πού να κολλήσει, στη ΝΔ ή στο ΣΥΡΙΖΑ, εξελίσσεται στην πιο αλλοπαρμένη φωνή της κεντροδεξιάς και κεντροαριστερής τσόντας.
Αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή, την χαρακτήρισε «φασιστοειδή», που στάζει στάζει δηλητήριο για τους ταξικούς αγώνες και μέλι για τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας και του υπόκοσμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης