Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Ανεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανακοινώνει το πρόσωπο που θα προτείνει για ΠτΔ

Κ. Μητσοτάκης: Ανεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανακοινώνει το πρόσωπο που θα προτείνει για ΠτΔ
Προοπτική φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης με την συμμετοχή του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, βλέπει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ
«Τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων επιβεβαιώνουν το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων», σχολίασε σχετικά με τα δημοκοπικά ευρήματα, που δίνουν την εκλογική νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποψήφιος της ΝΔ.
Επιπλέον, πρόσθεσε σχετικά, με νόημα, πως «ένα μεγάλο κομμάτι των αναποφάσιστων είχαν ψηφίσει στο παρελθόν τη ΝΔ», ενώ προέβλεψε ότι το ποσοστό της ΝΔ στην Β’ Αθηνών «θα εκπλήξουν ευχάριστα».
Απευθυνόμενος στους ακροατές της ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ο Κ. Μητσοτάκης έθεσε ένα ερώτημα, επικαλούμενος «την κοινή λογική».
Ειδικότερα, ρώτησε «τι περιμένουν οι πολίτες από μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;», «τι να προσμένουν οι άνεργοι από μία κυβέρνηση που δεν επιθυμεί να στηρίξει την επιχειρηματικότητα;», «τι να προσμένουν οι άνεργοι από μία κυβέρνηση που δεν επιθυμεί να στηρίξει την επιχειρηματικότητα;».
Ο ίδιος απάντησε στα ερωτήματα που έθεσε, τονίζοντας πως «αν το εθνικό συμφέρον δεν εξυπηρετείται και τα άτομα θα πληγούν», ενώ συμπλήρωσε αιχμηρά ότι «δεν θα την πληρώσουν όσοι έχουν βγάλει τα χρήματά τους έξω και δηλώνουν επαναστάτες της δεκάρας».
Η Ν.Δ. ενδέχεται να να κληθεί να παίξει ρόλο νωρίτερα από το αναμενόμενο, δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης, «υπάρχει προοπτική δημιουργίας φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης», με την συμμετοχή του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ.
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «ανεύθυνο ο ΣΥΡΙΖΑ να μην λέει ποιον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», υπενθυμίζοντας ότι «η Ν.Δ. θα πάει με τον κ. Δήμα μέχρι τέλους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης