Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Στις 7 μονάδες το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ - Ο Σαμαράς θα φύγει από τη ΝΔ

Καμμένος (ΑΝΕΛ): Στις 7 μονάδες το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ - Ο Σαμαράς θα φύγει από τη ΝΔ
Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που εμφανίζουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις
Στις 7 μονάδες τοποθετεί το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Όπως υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος στη διακαναλική συνέντευξη, η διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που εμφανίζουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις.
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε για άλλη μια φορά την ψήφο του ελληνικού λαού, προκειμένου να αποτελέσει τη δύναμη που θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να «συγκρατήσει» την κυβέρνηση Τσίπρα σε ζητήματα όπως τα εθνικά θέματα, την εκκλησία, τους ένστολους.
Όσον αφορά το πολιτικό μέλλον του Αντώνη Σαμαρά, προέβλεψε πως θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΝΔ το βράδυ των εκλογών.
Ο Π. Καμμένος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή.
«Κρατήσαμε σταθερή στάση όλα αυτά τα χρόνια.
Είμαστε συνεπείς» είπε ο κ. Καμμένος, εκτιμώντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έχει κριθεί. Είπε ότι η διάφορα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ «είναι πάνω από επτά μονάδες».
Κάλεσε τον κόσμο να αποφασίσει να επιλέξει εάν θέλει μια αυτοδύναμη «και αλαζονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» ή «μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τις κόκκινες γραμμές, σε θέματα όπως το Μακεδονικό, το θέμα της Θράκης, τα εθνικά θέματα».
Τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχεται τον διαχωρισμό Κράτους- Εκκλησίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα προωθήσει τη μείωση του συντελεστή φορολογίας για επιχειρήσεις στο 7%, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
Σημείωσε με έμφαση ότι θα επιδιώξει «την τιμωρία εκείνων που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο, την αποκατάσταση αδικιών που επέφερε το PSI» και υπογράμμισε ότι θα διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες «εκείνων που αποφάσισαν το PSI».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης