Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Κανείς δεν θέλει δεύτερες εκλογές

Γ. Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Κανείς δεν θέλει δεύτερες εκλογές
Πρέπει να βρεθεί λύση, βάσει του αποτελέσματος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ
«Υπάρχουν δυσκολίες», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης, σχετικά με τους πιθανούς κυβερνητικούς εταίρους, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίσει την αυτοδυναμία.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, αυτό έχει γίνει εμφανές», για να προσθέσει πως «υπάρχει μια ρευστότητα στο πολιτικό τοπίο ταυτόχρονα και υπάρχει μια δυσκολία διαμόρφωσης άμεσων, ορατών συμμαχιών».
Ο ίδιος εμφανίστηκε, εντούτοις, σίγουρος ότι η 26η Ιανουαρίου θα είναι μια πολύ διαφορετική ημέρα για την χώρα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει μια σαφή λαϊκή εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων θα αλλάξει μετά από αυτές τις εκλογές, ισχυρίστηκε ο κ. Σταθάκης.
Επιπροσθέτως, ανέφερε πως «θα πρέπει να δούμε τη νέα σύνθεση του κοινοβουλίου και νομίζω ότι ακόμα και οριακά θα έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη μέρα θα σχηματιστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον σχετικά εύκολα».
Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως κανείς δεν θέλει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, συμπληρώνοντας πως « ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστήσει σαφές ότι δεν είναι τρόπος να λυθεί αυτήν την στιγμή με το να πάμε σε αλλεπάλληλες εκλογές, δεν αξίζει τον κόπο.
Πρέπει να βρούμε τη λύση με βάση την εντολή που θα δοθεί την Κυριακή».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης