Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χ. Θεοχάρης: Αρνητικές οι συνέπειες για την Ελλάδα από πιθανή ακυβερνησία – Καταστροφικό ένα Grexit

Χ. Θεοχάρης: Αρνητικές οι συνέπειες για την Ελλάδα από πιθανή ακυβερνησία – Καταστροφικό ένα Grexit
Αναγκαία ευρύτερη συμφωνία για τη διαπραγμάτευση του χρέους, τονίζει ο υποψήφιος του Ποταμιού στη Β' Αθηνών
Τις εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες από το ενδεχόμενο ακυβερνησίας στην Ελλάδα τονίζει σε συνέντευξή του στο euractiv.gr ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού στη Β' Αθηνών, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος τονίζει την ανάγκη ευρύτερης συμφωνίας για τη διαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους.
Όπως σημειώνει, «ειδικά σε ό,τι αφορά το ζήτημα της διαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους το Ποτάμι θεωρεί ότι είναι αναγκαία η ευρύτερη συμφωνία, όχι μόνο της Αριστεράς, αλλά του μεγαλύτερου μέρους του πολιτικού κόσμου της χώρας» και τονίζει ότι αυτό που προέχει είναι «άμεσα να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και να συμφωνήσουμε σε μία κοινή λύση του ζητήματος με τους εταίρους μας».
Στο πλαίσιο αυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι την επομένη των εκλογών η Ελλάδα πρέπει να έχει σταθερή κυβέρνηση, καθώς όπως σημειώνει «η ακυβερνησία θα επιφέρει εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες».
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, το λεγόμενο Grexit, σημειώνει ότι «το Ποτάμι και κάθε Έλληνας που αντιλαμβάνεται έστω και στοιχειωδώς το συμφέρον της χώρας, προφανώς και την τοποθετεί στην καρδιά της Ευρώπης».
Τόνισε δε ότι δεν πρέπει να τίθεται θέμα Grexit και συμπλήρωσε ότι σε κάθε περίπτωση, το Ποτάμι είναι πολιτική δύναμη που θα συνδράμει σταθερά και αποφασιστικά στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, για να υπογραμμίσει ότι «κάθε άλλη λογική με βρίσκει αντίθετο και είναι καταστροφική για τη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης