Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Μωραΐτης (ΚΙΔΗΣΟ): 9 στα 10 στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν τον Βενιζέλο επικεφαλής

Θ. Μωραΐτης (ΚΙΔΗΣΟ): 9 στα 10 στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν τον Βενιζέλο επικεφαλής
Η κυβέρνηση Σαμαρά απέτυχε και για αυτό τα μνημόνια έμειναν, υποστήριξε ο υποψήφιος του Κινήματος Δημοκρατικών Σοσιαλιστών
Για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου και για τις κατηγορίες ότι στόχο είχε να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, μίλησε ο Θάνος Μωραΐτης, από το ραδιόφωνο του Alpha.
Ειδικότερα, ο υποψήφιος με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., ανέφερε αρχικά ότι «το εγχείρημα δεν είναι του Γ. Παπανδρέου, αλλά χιλιάδων υποστηρικτών της παράταξης», για να συμπληρώσει ότι δεν είχαν ως σκοπό να διαλύσουν την παράταξη, αλλά να την φτιάξουν.
Κάνοντας ευθεία βολή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ανέφερε ότι «9 στα 10 στελέχη του ΠΑΣΟΚ λένε ότι τη Δευτέρα αλλάζουμε τον Βενιζέλο», υπονοώντας ότι η επομένη των εκλογών δεν θα βρει τον Βενιζέλο στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ.
Επεσήμανε, επίσης, ότι οι βασική διαφωνία των στελεχών που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΚΙΔΗΣΟ ήταν η απόφαση του Βενιζέλου για συνεργασία με τη ΝΔ, την οποία χαρακτήρισε «θλιβερή».
Επιπλέον, ανέφερε πως «ο Σαμαράς δεν θα είναι το πρώτο κόμμα» και αυτό το βλέπουμε από τον κόσμο που συναντάμε έξω, καθώς η κυβέρνησή του «απέτυχε να κάνει μια σειρά πράγματα» και έτσι τα μνημόνια έμειναν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης