Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά για το Grexit: Ακατάσχετη κινδυνολογία από ΜΜΕ σε εντεταλμένη υπηρεσία

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά για το Grexit: Ακατάσχετη κινδυνολογία από ΜΜΕ σε εντεταλμένη υπηρεσία
Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «"έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», εν όψει της επικείμενης συνεδρίασης της ΕΚΤ για την αγορά ελληνικών ομολόγων, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τονίζεται
Για ακατάσχετη κινδυνολογία περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη εκ μέρους μέσων ενημέρωσης σε εντεταλμένη υπηρεσία κάνει λόγο σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιτίθεται για μια ακόμη φορά εναντίον του Α. Σαμαρά.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε "έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη", εν όψει της επικείμενης συνεδρίασης της ΕΚΤ για την αγορά ελληνικών ομολόγων, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τη δημοσιογραφική δεοντολογία».
Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένη μερίδα των ΜΜΕ επιλέγει την ακατάσχετη κινδυνολογία, λειτουργώντας σε εντεταλμένη υπηρεσία, όπως έγινε και στις εκλογές του 2012.
«Το μεγάλο όμως ερώτημα παραμένει: ποια είναι η στάση του κ. Σαμαρά εν όψει της επικείμενης συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΚΤ, εκτός από το να διαρρέει τέτοιου είδους "ρεπορτάζ";»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης