Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι): Χωρίς την τελευταία δόση των 7 δισ. η Ελλάδα θα ναυαγήσει

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι): Χωρίς την τελευταία δόση των 7 δισ. η Ελλάδα θα ναυαγήσει
Καταστροφικό για τη χώρα χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν δεύτερες εκλογές ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι η διεξαγωγή δεύτερων εκλογών θα ήταν καταστροφική για τη χώρα, η οποία «αν δεν πάρει τα 7,2 δισ. θα ναυαγήσει».
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. ο Στ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε σημεία επαφής για να αποφύγουμε εκλογές τον Μάρτιο» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά, «θα κλειστούμε εν ανάγκη σε ένα δωμάτιο και θα φύγουμε δίνοντας μια κυβερνητική λύση».
Ερωτηθείς σχετικά με το χρέος, τόνισε ότι το Ποτάμι ζητεί περίοδο χάριτος για μια αναπτυξιακή περίοδο και μικρότερα επιτόκια.
«Δεν είναι ρεαλιστικό να βγεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη να ζητήσεις κούρεμα», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «πρέπει να γίνει συνολική συζήτηση για το χρέος, δεν πρέπει να είμαστε οι "μοναχικοί καβαλάρηδες"».
Παράλληλα, επισήμανε ότι στην Ελλάδα πρέπει να γίνουν επενδύσεις και να υπάρξει ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι οι επενδύσεις θα πρέπει να υλοποιούνται βάσει των αποφάσεων του ΣτΕ, των δικαστών και των ανεξάρτητων αρχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης