Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Ρητή δέσμευση για μειώσεις σε τρεις φόρους – Απομονωμένος πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: Ρητή δέσμευση για μειώσεις σε τρεις φόρους – Απομονωμένος πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ
Με κυβέρνηση ΝΔ τέλη Φεβρουαρίου λήγει το μνημόνιο
Ρητή δέσμευση για άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής, τον ΕΝΦΙΑ, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, σε περίπτωση που η ΝΔ κόψει πρώτη το νήμα την προσεχή Κυριακή παρέχει ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Έθνος ο κ.Σαμαράς τονίζει ότι ο φόρος εισοδήματος θα φτάσει σταδιακά στο 33%, ότι θα υπάρξει περαιτέρω μείωση στον φόρο στα ακίνητα και πως θα ο φόρος στα επιχειρηματικά κέρδη θα φτάσει στο 15%.
 Παράλληλα επισημαίνει ότι με κυβέρνηση της ΝΔ «η εποχή του Μνημονίου λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και από τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα η παρουσία της τρόικας».
Ο πρωθυπουργός καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «απομονωμένος πολιτικά» και πως το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μόνο «μονομερείς ενέργειες» που δεν μπορεί να δεχθεί η Ευρώπη.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμμάχους, δεν μπορεί να βρει συμμάχους» τονίζει ο κ.Σαμαράς υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ, εάν βγει πρώτο κόμμα, θα καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση αμέσως.
Τέλος, όσον αφορά στην προεδρική εκλογή δηλώνει ότι η ΝΔ θα προτείνει και πάλι τον Σταύρο Δήμα.
«Θα προτείνουμε ξανά για Πρόεδρο τον Σταύρο Δήμα, για τον οποίο δεν βρήκαν το παραμικρό να πουν ούτε κι εκείνοι που τον καταψήφισαν.
Δεν παίζουμε με τέτοια σοβαρά πράγματα» υπογραμμίζει ο κ.Σαμαράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης