Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ

Π. Καμμένος: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ
“Πρώτο μέλημα να πάρουμε πίσω την εθνική μας κυριαρχία”, σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, συμπληρώνοντας «όχι για να αποτελέσουν την πατριωτική συνιστώσα, αλλά την πατριωτική δικλείδα στην αυριανή κυβέρνηση».
Μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να «τρομοκρατήσει» τους ψηφοφόρους, τους οποίους και κάλεσε να αντιδράσουν λέγοντας: «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες με την ψήφο σας».
Περαιτέρω, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπανδρέου και σημείωσε ότι «αποκαλύπτεται η συμμορία του κολλεγίου».
Άσκησε μάλιστα κριτική στον κ. Σαμαρά, λέγοντας πως «τώρα θυμήθηκε την Ορθοδοξία που κατάργησε την Κυριακάτικη αργία».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε ακόμη και για «χούντα που κρατά στα χέρια της την πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια που παραδίδει με απόφαση του ελληνικού λαού στις 25 του μήνα».
Σημείωσε δε, ότι «πρώτο μέλημα είναι να πάρουμε πίσω την εθνική μας κυριαρχία, γιατί η πατρίδα μας έχει παραδοθεί σε ξένα χέρια».
Κάνοντας αναφορά στον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας» τη δήλωση του ότι όποια κυβέρνηση κι αν εκλεγεί στην Ελλάδα η πολιτική είναι μία.
Περαιτέρω, υπογράμμισε ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική.
Δεν την παραδίδουμε σε κανένα».
Τέλος, για την αναφορά του, να κλειδώσουν στα σπίτια τους ηλικιωμένους για να μην ψηφίσουν την Κυριακή, διευκρίνισε πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο, τονίζοντας «είμαστε υπερήφανοι για τα ελληνικά γηρατειά και αυτά προστατεύουμε.
Δεν εννοούσα τους συνταξιούχους, όχι αυτούς που έχει τσακίσει η κρίση, να κλειδώσουν μέσα αυτούς που έχουν προσωπικά συμφέροντα και δεν κοιτάζουν το μέλλον της νέας γενιάς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης