Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Σαμαράς: Θα αποκατασταθούν οι αδικίες - Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο λόμπι της δραχμής

Α. Σαμαράς: Θα αποκατασταθούν οι αδικίες - Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο λόμπι της δραχμής
«Όταν κερδίσουμε τις εκλογές, όλα τα αποκαταστηθούν», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς
«Μπροστά στην κάλπη πρέπει να θυμάται κανείς ότι αυτή η ψήφος είναι το μεγάλο άλμα στο αύριο», τόνισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα.
Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν την επόμενη στις κάλπες, καθώς δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος.
Με τη φράση «είμαστε ο δρόμος που οδηγεί σε μια Ελλάδα δυναμική, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που οδηγεί πίσω», επισήμανε πως το τι από τα δυο θα γίνει θα κριθεί από σας, ακόμη και από την τελευταία ψήφο, γιατί όποιος κερδίσει με μια ψήφο διαφορά θα πάρει μπόνους 50 έδρες.
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «αυτές οι εκλογές είναι ανάμεσα σε δύο κόσμους τελείως διαφορετικούς.
Η χώρα δεν πρέπει να γυρίσει και πάλι στην ύφεση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει την χώρα στα ζάρια».
Όπως είπε, «η νίκη της ΝΔ την Κυριακή δεν αφορά μόνο τη δική μας παράταξη, αλλά όλους τους Έλληνες που θέλουν να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, γιατί η απέναντι πλευρά μας οδηγεί στη σύγκρουση με την Ευρώπη».
Υπογράμμισε δε, πως «όταν κερδίσουμε τις εκλογές, όλα τα αποκαταστηθούν», «η ΝΔ και πρώτο κόμμα θα είναι και κεντρικός κορμός υπέρ της Ευρώπης», καθώς και ότι «η χώρα θα μπει για καλά στο δρόμο της ανάπτυξης».
Εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «σκηνοθέτη της απάτης και ηθοποιούς τις συνιστώσες του».
Ακόμη, παρομοίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με «λίστα γάμου», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως « εγκατέλειψαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».
Κατά τον ίδιο, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτάσεις, αλλά ασυναρτησίες».
Χαρακτηριστική ήταν και η φράση του πως «μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξουν νέα μνημόνια», καθώς και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα συμφέροντα του λόμπι της δραχμής».
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε τις δεσμεύσεις του πως δεν θα μειωθούν ξανά οι συντάξεις, κανείς δεν θα πειράξει την πρώτη κατοικία, δεν θα φορολογηθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις και εγγυήθηκε για μειώσεις στους φορολογικούς συντελεστές.
Όπως είπε, «έγιναν αδικίες, θα αποκατασταθούν και δεν θα γίνουν άλλες».
Αναφορά έκανε στα έργα αφορούν στην Πελοπόννησο, μεταξύ των οποίων τα πρώτα υδατοδρόμια που θα γίνουν Μεσσηνία, Αργολίδα, την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Καλαμάτας που  το 2014 παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση από τα περιφερειακά αεροδρόμια,  κ.α.
Επιπλέον, τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών, διότι στα δύσκολα οι Έλληνες θα πρέπει να είναι ενωμένοι.
Όπως είπε, «η νίκη αφορά όλους του έλληνες πολίτες.
Να συνεχίσει η χώρα να είναι στο ευρώ.
Δεν μπορείς να είσαι απέναντι με την Ευρώπη και να ζητάς περισσότερα χρήματα.»
Τέλος, σημείωσε ότι η πολιτική αβεβαιότητα έχει αρχίσει να κάνει ζημιά στην οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης