Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος (ΑΝΕΛ): Να ακούσουν οι Έλληνες τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανεξαρτήτως τι θα ψηφίσουν

Π. Καμμένος (ΑΝΕΛ): Να ακούσουν οι Έλληνες τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανεξαρτήτως τι θα ψηφίσουν
Η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι ευάλωτη, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο
Πρόσκληση στους Έλληνες πριν την 25η Ιανουαρίου και  ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν, να ακούσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, διότι τους λένε αλήθειες που έχουν αποδειχθεί στην πράξη, απηύθυνε από την Κοζάνη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Πάνος Καμμένος.
Μάλιστα, ο ίδιος έστριψε τα πυρά του τόσο κατά του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Wolfgang Schäuble , όσο και του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις τράπεζες.
Μάλιστα, κατήγγειλε «στημένο παιγνίδι» των τραπεζιτών με την κυβέρνηση, με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, μιλώντας παράλληλα για ένα σίριαλ «στο δρόμο με τις λεύκες» που όπως είπε, «παίζει η κυβέρνηση για να εκφοβίσει τις Ελληνίδες και τους Ελληνες».
Για τη βοήθεια που ζήτησαν οι ελληνικές Τράπεζες απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας «Κύριε Σαμαρά πριν τέσσερις μήνες έγιναν τα ευρωπαϊκά στρες τεστ των Τραπεζών και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες στην Ελλάδα, που σήμερα ζητούν βοήθεια, ήταν υπερυγειείς. Τι έγινε μέσα σε τέσσερις μήνες; Τότε λέγατε ψέματα ή τώρα λέτε ψέματα;».
Πρόσθεσε δε, πως στις 27 Δεκεμβρίου 2014 «είχα προειδοποιήσει τους τραπεζίτες να μην κάνουν παιγνίδια με την κυβέρνηση και εννοούσα ακριβώς αυτό που έκαναν χθες.
Το στημένο παιγνίδι για να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «ο κόσμος πήρε τα λεφτά από τις τράπεζες γιατί βάλατε τέτοια φορολογία που δεν μπορεί να πληρώσει».
Ακόμη, αναφερόμενός στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schäuble , σημείωσε πως λέει ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα βγει στις εκλογές η πολιτική είναι μία. Ποιος είσθε κ. Σόϊμπλε που θα διατάξετε την πατρίδα μας;».
Περαιτέρω, για τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού περί μείωσης της φορολογίας απάντησε πως ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015, ο οποίος δεν περιλαμβάνει μείωση του ΕΝΦΙΑ, ούτε της φορολογίας εισοδήματος, αλλά αντίθετα, βαριά φορολογία και δύο Μνημόνια με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ.
Μεταξύ άλλων, τόνισε πως η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι ευάλωτη, ότι δεν μπορούν να μας βγάλουν από την Ευρώπη, καθώς και ότι «η απόφαση του λαού είναι μία: Θέλετε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτόνομο ή τους ΑΝΕΛ ισχυρούς ώστε να είναι υποχρεωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί».
Επιπλέον, μεταξύ άλλων, ζήτησε να προστατευθούν τώρα η πρώτη κατοικία, να σταματήσουν τώρα οι πλειστηριασμοί και η εξαθλίωση της χώρας.
Τέλος, ο ίδιος κάλεσε τους Έλληνες ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν, να ακούσουν τους ΑΝΕΛ, ενώ υπογράμμισε πως  «οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι όχι για να παραδώσουμε την Ελλάδα, αλλά για να την προστατέψουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης