Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και με αυτοδυναμία - Αναγκαίες οι συμμαχίες

Σαμαράς: Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και με αυτοδυναμία - Αναγκαίες οι συμμαχίες
Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος πως η Νέα Δημοκρατία θα κατακτήσει την πρώτη θέση
Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνη Σαμαράς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Περιστέρι, όπου τον υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Παχατουρίδης.
Ειδικότερα ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος πως η Νέα Δημοκρατία θα κατακτήσει την πρώτη θέση στη Βουλή, σημειώνοντας πως μετά τις εκλογές θα επιδιώξει συνεργασίες.
«Εφόσον η Νέα Δημοκρατία βγει πρώτο κόμμα, που θα βγει, και σε περίπτωση που θα είμαστε και αυτοδύναμοι, ή να το πω καλύτερα, και αυτοδύναμος να είμαι, εγώ θα επιδιώξω και πάλι συμμαχίες με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, γιατί αυτό είναι το πιο αναγκαίο. Να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την πορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
«Στις 25 Ιανουαρίου δεν αποφασίζουμε ποιο κόμμα θέλουμε, αλλά σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι το 2015 δεν θα υπάρχουν μνημόνια, δεν θα υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και πως θα υπάρχει μόνο ανάπτυξη σε συνθήκες διαφορετικές από ό,τι χθες, «επειδή η Ελλάδα βγήκε από τη ζημιά που είχε πάθει και με τις θυσίες του λαού, θα έχουμε αυτή την ανάπτυξη».
Ο κ. Σαμαράς τόνισε την ανάγκη για συνεννόηση, συναίνεση και συμμαχίες. «Να αντιληφθούμε ότι δεν είναι κανένας μόνος σαν μονοκράτορας» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως από όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, όλοι οι επόμενοι πρωθυπουργοί και ο ίδιος, συνέχισαν την φιλοευρωπαϊκή πολιτική για την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης