Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την ύπαρξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Asmussen επιβεβαιώνει η Γερμανία

Την ύπαρξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Asmussen επιβεβαιώνει η Γερμανία
"H Merkel έχει πληρέστατη εικόνα για ολόκληρη τη θεματολογία που αφορά στην Ελλάδα"
Την ύπαρξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Βερολίνου επιβεβαίωσε και επίσημα η κυβέρνηση της Angela Merkel.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης επιβεβαίωσε την ύπαρξη συνομιλιών μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του υφυπουργού Εργασίας, J. Asmussen.
«Αν ο κ. Asmussen διατηρεί επαφές που προέκυψαν από τα αξιώματα που κατείχε στο παρελθόν (υφυπουργός Οικονομικών, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ) τότε αυτές έχουν ανεπίσημο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επίσημη εντολή» εξήγησε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, ο οποίος συμπλήρωσε πως η Angela Merkel «έχει πληρέστατη εικόνα για ολόκληρη τη θεματολογία που αφορά στην Ελλάδα αλλά και για τη συνεργασία με την Ελλάδα».
Αναφορικά με δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων για συγκατάθεση του Βερολίνου σε παράταση των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με την τρόικα κατά δύο επιπλέον μήνες, ο εκπρόσωπος αρκέστηκε να επισημάνει ότι δεν υπάρχει σχετικό αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης και συνεπώς δεν μπορεί να εκφράσει άποψη για υποθετικά ζητήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης