Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αινιγματικός ο Παπούλιας: Δύσκολα τα πράγματα για εμένα - Υπάρχουν συνταγματικά ζητήματα…

Αινιγματικός ο Παπούλιας: Δύσκολα τα πράγματα για εμένα - Υπάρχουν συνταγματικά ζητήματα…
Σε φορτισμένο κλίμα η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με τον Κάρολο Παπούλια να είναι εμφανώς συγκινημένος.
«Είναι ημέρα συγκινησιακής φόρτισης για μένα, γιατί είναι η τελευταία πίττα που κόβω μαζί σας, στο Προεδρικό» υπογράμμισε ο Κ. Παπούλιας, απευθυνόμενος στους υπαλλήλους της Προεδρίας.
«Σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας ώστε ο θεσμός της Προεδρίας να δουλέψει άψογα αυτά τα δέκα χρόνια... Θα σας θυμάμαι πάντα, άλλωστε είναι αδύνατο να ξεχάσεις δέκα χρόνια συνεργασίας και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς. Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Ελπίζω και εύχομαι να μην χαθούμε. Θα είσθε πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου» συνέχισε εν συνεχεία.
Κατόπιν της εκδήλωσης, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, όταν και ρωτήθηκε «πως βλέπει τα πράγματα».
«Δύσκολα… για μένα» απάντησε, συμπληρώνοντας «υπάρχουν ζητήματα συνταγματικά κι άλλα»
Κληθείς να αποκαλύψει ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της θητείας του, αρκέστηκε να υπογραμμίσει πως «καθίστε να περάσουν οι εκλογές και θα σας πω...»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης