Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Παπανδρέου: Έβαλα το κεφάλι στον ντορβά και αποφύγαμε την χρεοκοπία

Γ. Παπανδρέου: Έβαλα το κεφάλι στον ντορβά και αποφύγαμε την χρεοκοπία
«Ο Ελληνικός Λαός έβαλε πλάτη και σηκώσαμε τη χώρα», είπε ο κ. Παπανδρέου
Σε μία νέα αρχή κάλεσε ο Γ. παπανδρέου σημειώνοντας ότι «το πρόβλημα στη χώρα μας είναι η δημοκρατική λειτουργία του κράτους».
Ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών μιλώντας στον Antenna δήλωσε: «Θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, ταυτίστηκε με τις πιο συντηρητικές εκφάνσεις της δεξιάς».
«Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα αξιών και αρχών», τόνισε και προσέθεσε «έβαλα το κεφάλι μου στο ντορβά, δεν υπολόγισα πολιτικό κόστος, δε πέταξα τη καυτή πατάτα σε άλλους, δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια. Αποφύγαμε όμως μια βαθύτερη κρίση, την χρεοκοπία».
Όσο αφορά την πρόταση του επί πρωθυπουργίας για δημοψήφισμα με ερώτημα «ναι» ή «όχι» στο ευρώ ανέφερε: «Mιλώ με ηγέτες από όλο τον κόσμο και μου λένε ότι το δημοψήφισμα ήταν μία καλή επιλογή.
Ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας για το «λεφτά υπάρχουν» σημείωσε ότι «Όλοι αγνόησαν το "εάν" στο λεφτά υπάρχουν. Το "εάν" ήταν το διακύβευμα. Κράτος διαφάνειας, αποτελεσματικό", υπογράμμισε και είπε ότι ο κ. Καραμανλής παρέδωσε τη χώρα χρεοκοπημένη με τεράστιο έλλειμμα και χρέος.
«Ο Ελληνικός Λαός έβαλε πλάτη και σηκώσαμε τη χώρα», είπε.
«Το μνημόνιο δεν είναι το πρόβλημα. Οι αιτίες είναι που μας έφεραν στο μνημόνιο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα».
«Φτιάχνουμε το Κίνημα για να μην χαθούν οι ιδέες που εκπροσωπούσαμε. Καλώ τον προοδευτικό πολίτη να συστρατευθούμε σε αυτή τη νέα αρχή», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης