Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα σε ροζ συννεφάκι, εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας

Χατζηδάκης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα σε ροζ συννεφάκι, εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας
Ατύχημα για τον τόπο χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος της ΝΔ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα σε ένα ''ροζ συννεφάκι'' εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας», υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης κατηγορώντας παράλληλα την Κουμουνδούρου πως αποφεύγει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για την διαπραγματευτική του τακτική.
Ειδικότερα ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον Real Fm, ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντούν σε τίποτα. Δεν απαντούν τι θα συμβεί αν τα ξένα κοινοβούλια, τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κοινοβούλια μας πουν όχι –και είναι βέβαιο ότι θα πουν όχι- στην περίπτωση που εμείς ζητήσουμε, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, να κοπεί το 50% του χρέους. Δεν απαντούν που θα βρουν τα 15 δισ. του χρηματοδοτικού κενού που υπάρχει για το 2015 για την αποπληρωμή παλαιών χρεών. Δεν απαντούν από που θα βρουν τα 12 δισ. του πακέτου Τσίπρα της Θεσσαλονίκης. Δεν απαντούν τι θα συμβεί αν ακυρώσουν όλους τους μνημονιακούς, όπως λένε, νόμους και σταματήσουν τις αποκρατικοποιήσεις γιατί προφανώς θα ψάχνουν για τρελούς επενδυτές να έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και να βρουν οι άνεργοι δουλειά».
Μάλιστα τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας και πραγματικής οικονομίας και αυτή την ώρα είναι πράγματι το ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί στον τόπο. Είμαι βέβαιος ότι οι Ελληνες θα το καταλάβουν και δεν θα συμβεί αυτό το ατύχημα στην Ελλάδα».
Ο υποψήφιος της Ν.Δ. στη Β Αθήνας άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ακόμα κι αν κάνει κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ και βρεθεί να εφαρμόζει μία πολιτική η οποία είναι ακριβώς αντίθετη από αυτή που πιστεύει, η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε μία χαώδη κατάσταση. Εγώ προειδοποιώ και προειδοποιεί και η ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.
Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα πέσουμε στα βράχια, αλλά θα πέσουμε στα βράχια και δεν θα αργήσουμε να πέσουμε. Θα είναι σε 2-3 μήνες. Γράψτε το, κρατήστε το ηχητικό απόσπασμα για να το χρησιμοποιήσετε εναντίον μου αν τυχόν δεν βγει αυτό το οποίο λέω. Αλλά θα βγει και σας το λέω από την εμπειρία μου από την Ευρώπη, από την εμπειρία μου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από τις συζητήσεις με την τρόικα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης