Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η γερμανική Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει για πολύ χρονικό διάστημα

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Η γερμανική Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει για πολύ χρονικό διάστημα
Η καγκελάριος Angela Merkel θα δεχθεί την πρόταση μας τόνισε ο κ.Βίτσας
Την άποψη ότι η «γερμανική Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει για πολύ χρονικό διάστημα» εξέφρασε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας Δημήτρης Βίτσας.
Ερωτηθείς για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel δεν δεχτεί τη διαπραγματευτική πρόταση του κόμματος, ο κ.Βίτσας σε δηλώσεις του στο Real Fm υποστήριξε ότι «με το αν δεν κτίζεται Ιστορία».
«Το δεύτερο πράγμα είναι, εμείς λέμε ότι θα τη δεχτεί και η κα. Merkel και η Ευρώπη γιατί είναι μια πρόταση, η οποία ωθεί σε μία Ευρώπη της αλληλεγγύης και της σύγκλισης και διαμορφώνει ικανές και αναγκαίες συνθήκες για τη συνοχή της Ευρωπαϊκής.
«Είμαστε πεισμένοι πάνω σε αυτό το ζήτημα και θεωρούμε ότι αυτό γίνεται προς το συμφέρον της Ευρώπης, η οποία αυτήν την στιγμή ταράσσεται από αυτήν την πολιτική», είπε ο κ. Βίτσας
«Σας επαναφέρω σε αυτό που έχει ειπωθεί ότι ή Γερμανία θα γίνει ευρωπαϊκή ή η Ευρώπη θα γίνει γερμανική. Γερμανική Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει για πολύ χρονικό διάστημα» τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης