Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (Το Ποτάμι): Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη

Λυκούδης (Το Ποτάμι): Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη
Ο κ.Τσίπρας έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στην αναζήτηση συμμαχιών τόνισε ο Σπ. Λυκούδης
Την άποψη ότι σε περίπτωση που Το Ποτάμι πάρει την απαραίτητη δύναμη στις εκλογές, θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα και να μη γίνουν δεύτερες εκλογές εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.
Κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του κ. Τσίπρα να συνεργαστεί μετεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ ή Το Ποτάμι, ο κ. Λυκούδης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στην αναζήτηση συμμαχιών, ούτως ώστε την επομένη των εκλογών να διαθέτει μία διαχειριστική λύση σε περίπτωση που δεν λάβει την αυτοδυναμία.
Αναφορικά με τη διαφορετική προέλευση στελεχών στο Ποτάμι, ο κ. Λυκούδης είπε ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι σε αυτό προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο «δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ουσιαστικότερες και αποτελεσματικότερες συνεννοήσεις».
Σημείωσε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κακώς κατηγορεί το Ποτάμι περισσότερο από όλα τα κόμματα για τη διαφορετική προέλευση των στελεχών του.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα, το οποίο διαθέτει στις τάξεις του από παραδοσιακούς κομμουνιστές και κλασικούς κεντρώους μέχρι συντηρητικούς ανθρώπους» ανέφερε ο κ.Λυκούδης, επισημαίνοντας ότι αυτήν τη μορφή θα έπρεπε να έχει ένα κόμμα εθνικής ενότητας.
Αναφερόμενος στη Δημοκρατική Αριστερά ο κ.Λυκούδης τόνισε ότι η σημερινή μορφή της δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και κάλυπτε τις ευαισθησίες των στελεχών της με διαφορετικούς τρόπους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης