Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η αυτοδυναμία είναι ένας εφικτός στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η αυτοδυναμία είναι ένας εφικτός στόχος για τον ΣΥΡΙΖΑ
«Άθλια» χαρακτήρισε την στάση του ΥΠΟΙΚ, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ
«Η αυτοδυναμία είναι ένας στόχος εφικτός για εμάς», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεσμεύτηκε ότι το κόμμα της δεν πρόκειται να κάνει «εκπτώσεις» στο πρόγραμμά του.
Η κ. Κωνσταντοπούλου διεμήνυσε πως δεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί «με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και το κόμμα του Παπανδρέου (ΚΙΔΗΣΟ)», προσθέτοντας πως «θα δούμε αν μείνει κανείς και ποιος».
Για την απάντηση που έδωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών στον Τσίπρα, σχετικά με τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις για την πληρωμή των ομολόγων τον Μάρτιο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταφέρθηκε με σκληρά λόγια.
Χαρακτήρισε την στάση του ΥΠΟΙΚ «να κάνει το γραφείο Τύπου της ΝΔ», «άθλια», καθώς «υπονομεύει την αξιοπιστία του ίδιου του υπουργείου».
Τέλος, ως προς το ζήτημα της Δικαιοσύνης, μιας που η κ. Κωνσταντοπούλου είναι νομικός και έχει αναφερθεί στο θέμα, υπογράμμισε πως η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα, «όμως είναι καθήκον του υπουργού να ζητάει την κατά προτεραιότητα διερεύνηση κάποιων υποθέσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης