Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή απάντηση ΔΗΜΑΡ σε Ντινόπουλο για τα περί χρηματισμού Κουβέλη – «Έριξαν» το βίντεο από το YouTube

Σκληρή απάντηση ΔΗΜΑΡ σε Ντινόπουλο για τα περί χρηματισμού Κουβέλη – «Έριξαν» το βίντεο από το YouTube
"Χυδαία και εμετικά τα όσα είπε κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη σε προεκλογική συγκέντρωση ο Ντινόπουλος"
Ευθεία επίθεση στον Αργύρη Ντινόπουλο εξαπολύει η ΔΗΜΑΡ με αφορμή βίντεο από συγκέντρωση του κ. Ντινόπουλου όπου ο πρώην υπουργός υπαινίσσεται ότι ο κ. Κουβέλης χρηματίστηκε.
Στη σκληρή ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός και η Ν.Δ. οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη.
Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά»
Ο βουλευτής της Ν.Δ., αφού κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ήθελε εκλογές Γεναριάτικα», άκουσε κάποιον από τους παρόντες στην εκδήλωση να δηλώνει και «ο Κουβέλης» και ο κ. Ντινόπουλος απάντησε «αυτόν άσ' τον, αυτός πληρώθηκε καλά».
Στην ίδια συγκέντρωση ο Αργύρης Ντινόπουλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ευθύνεται που οδηγήθηκε η χώρα σε εκλογές ενώ όπως υποστήριξε «δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαρτί που απαιτείται για ψηφοδέλτια».
Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι μόλις πήρε διαστάσεις το θέμα το βίντεο το οποίο είχε αναρτηθεί στο YouTube κατέβηκε.

Ντινόπουλος: Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα

Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε για μια ώρα στο διαδίκτυο και μετά κατέβηκε αφού ήταν ιδιωτικό και προϊόν υποκλοπής ο Αργύρης Ντινόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να  βγει από την αφάνεια.
Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα!
Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα.
Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά!») από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού  τον  έβαλαν (μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων.
Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ. Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ. Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ. Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης