Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Απελευθέρωση, Ανθρωπιά και Ανάπτυξη» οι τρεις βασικοί στόχοι του Γ. Παπανδρέου

«Απελευθέρωση, Ανθρωπιά και Ανάπτυξη» οι τρεις βασικοί στόχοι του Γ. Παπανδρέου
Ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου
«Πότε δε μας λύγισαν, μόνο μας πείσμωσαν» τόνισε ο κ. Παπανδρέου από την Τρίπολη εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας πως υποσχέθηκαν πρόωρη έξοδο, αλλά δεν το έπραξαν.
«Εδώ και τρία χρόνια όλοι γνώριζαν ότι το Πρόγραμμα Στήριξης λήγει στο τέλος του Δεκεμβρίου του 2014. Μας υποσχέθηκαν μάλιστα και «πρόωρη έξοδο», έσπευσαν να δεσμευτούν ότι δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα» επεσήμανε.
Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για τεράστιες ευθύνες «της κλειστής εκείνης ομάδας των προσώπων που έλαβε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις τα τελευταία δυόμιση χρόνια».
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα περί Grexit λέγοντας ότι «το τέρας της ανασφάλειας μπορεί και πάλι να καταβροχθίσει την ελληνική οικονομία».
Ο κ. Παπανδρέου, αναφέρθηκε εκ νέου στους τρεις βασικούς άξονες του Ελληνικού Σχεδίου:

Απελευθέρωση, Ανθρωπιά, Ανάπτυξη
1. Απελευθέρωση των θεσμών της Δημοκρατίας από τον πελατειακό εναγκαλισμό τους με κάθε λογής συμφέροντα.
2. Ανθρωπιά και αλληλεγγύη, απέναντι στις διαχρονικές ανισότητες της ελληνικής κοινωνίας που αυξήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, που βλάπτουν την κοινωνική συνοχή και αφήνουν μόνιμα στο περιθώριο ανέργους, φτωχούς και συνταξιούχους.
3. Βιώσιμη ανάπτυξη. Να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, να προσαρμοστεί στα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτού του τόπου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης