Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Απ. Κακλαμάνης - Έκκληση ενότητας σε Παπανδρέου και Βενιζέλο

ΠΑΣΟΚ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Απ. Κακλαμάνης - Έκκληση ενότητας σε Παπανδρέου και Βενιζέλο
Ο κ. Κακλαμάνης ζητεί να απευθυνθούν και τα δύο σχήματα, των Βενιζέλου και Παπανδρέου, όχι διχάζοντας αλλά, ενώνοντας και διευρύνοντάς την στην κοινωνική μας βάση
Δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ο βουλευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Απ. Κακλμάνης, απευθύνοντας έκκληση «να αποφευχθούν απαξιωτικές, άδικες και διχαστικές βολές ανάμεσα σε όσους ταχθούν είτε με το ΠΑΣΟΚ υπό τον Ε. Βενιζέλο είτε με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών υπό τον Γ. Παπανδρέου».
«Εχθροί» και φίλοι γνωρίζουν ότι αγωνίζομαι πάντα με πάθος για τις ιδέες μου, «πλην χωρίς μίσος για τους ενάντιους» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι ειδικώς σε αυτές τις εκλογές δεν θα συμμετάσχει.
«Μπορώ να κάνω αλλιώς για όσους είναι ή δηλώνουν, έστω, ομοϊδεάτες μου;» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κακλαμάνης.
Παράλληλα ζητεί να απευθυνθούν και τα δύο σχήματα, όχι διχάζοντας αλλά, ενώνοντας και διευρύνοντάς την στην κοινωνική μας βάση.
«Να επαναφέρουμε σ’ αυτή όσους, χειραγωγούμενοι από τη δημαγωγία και τις συκοφαντίες των αντιπάλων μας, έφυγαν δεξιά για να αποφύγουν Τσίπρα ή αριστερά για να αποφύγουν Σαμαρά. Να αποδοκιμάζουμε, όχι την άλλη άποψη αλλά, όσους «σταυροθηρούντες» υποψηφίους καλλιεργούν και αξιοποιούν το φανατισμό και την αναξιοπρέπεια στις τάξεις μας».
Έτσι, κατά τον κ. Κακλαμάνη, «θα επανασυσπειρωθεί ο πατριωτικός, δημοκρατικός, προοδευτικός κόσμος μας».
«Σ’ αυτή τη γραμμή εμμένοντας και αφού εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στους δημοκρατικούς πολίτες που με τιμούν και με στηρίζουν ανελλιπώς επί 40 συνεχή έτη, δηλώνω ότι, θα συνεχίσω να είμαι ενεργός ιδεολογικά και πολιτικά και για να την υπηρετήσω πιο αποτελεσματικά, δεν θα συμμετάσχω, ειδικώς σε αυτές τις εκλογές» αναφέρει ο ίδιος.
Τέλος προσβλέπει «στη συνάντηση όλων μας και πιο πολλών από την επομένη, στους αγώνες που οφείλουμε να δώσουμε μαζί για την πατρίδα και το λαό μας, στις δύσκολες, ενδεχομένως, ημέρες που έρχονται, όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό μέτωπο της χώρας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης