Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Οι πολίτες θα στείλουν τη ΔΗΜΑΡ στη βουλή - Δεν μας εξαπάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Κουβέλης: Οι πολίτες θα στείλουν τη ΔΗΜΑΡ στη βουλή - Δεν μας εξαπάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ
H ΔΗΜΑΡ αγωνίζεται να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό
Δύναμη φερεγγυότητας για ευθύνη και σταθερότητα στη χώρα χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ ο πρόεδρος της, Φώτης Κουβέλης.
Σε συνέντευξή του στη τηλεόραση του MEGA, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με την Πράσινη Αλληλεγγύη έχει τη δική της δυναμική, ενώ κράτησε επιφυλάξεις για τη δημοσκοπική της καταγραφή.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε καμία συνεννόηση κάτω από το τραπέζι και πώς ο βασικός λόγος που δεν είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια για συνεργασία οφείλεται στο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αξίωσε συμφωνία στις εξαγγελίες Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
Ταυτόχρονα ο κ. Κουβέλης κατέστησε σαφές πως δεν νοιώθει ότι έχει εξαπατηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Κουβέλης διευκρίνισε πως η στάση που τήρησαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είχε να κάνει με την όποια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η αλλαγή της πολιτικής ήταν αναγκαία και για αυτό δεν ψηφίσαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», εξήγησε ο κ. Κουβέλης.
Ταυτόχρονα πρόσθεσε: «Το εάν θα πέσει ή δεν θα πέσει η χώρα στον γκρεμό... για αυτό αγωνίζεται η ΔΗΜΑΡ, να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό».
Ο ίδιος εκτίμησε πως ο κ. Σαμαράς είχε επιλέξει τις εκλογές διότι τα μέτρα, τα οποία ήταν έτοιμος να συμφωνήσει ήταν τόσο επαχθή, τόσο ασήκωτα, όπως εξήγησε, ώστε δεν είχε κανέναν λόγο να προχωρήσει και να δεχθεί αυτά τα μέτρα.
«Διότι θα έβλεπε την απομείωση, τη σμίκρυνση του εκλογικού του μεγέθους» πρόσθεσε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το τι θα πράξει εάν η ΔΗΜΑΡ δεν καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή.
«Διεκδικούμε το καλύτερο πολιτικό αποτέλεσμα.
Θέλω να σας πω ότι υπάρχουν οι πολίτες που θα στείλουν τη ΔΗΜΑΡ στην επόμενη Βουλή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης