Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΔΗΜΑΡ ο Β. Βασιλικός

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΔΗΜΑΡ ο Β. Βασιλικός
Συνέντευξη Τύπου των ΔΗΜΑΡ - Πρασίνων αύριο το πρωί
Τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό έθεσε ο Φ. Κουβέλης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΔΗΜΑΡ με τους Πράσινους.
Ειδικότερα, αύριο, Παρασκευή, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης, ο Νίκος Χρυσόγελος και ο Βασίλης Βασιλικός, θα προβούν σε δηλώσεις.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Σκάι, είχε κάνει γνωστό πως κ. Βασιλικός αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση.
«Μας τιμά η παρουσία του και όχι μόνο γιατί είναι ένας σπουδαίος Έλληνας, το έμπρακτο ενδιαφέρον του μεγάλου αυτού συγγραφέα για τα κοινά, η ευαισθησία του και η προσήλωση που επιδεικνύει σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες είναι απάντηση - είναι η άλλη όψη - στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της μεταγραφολογίας των ημερών», σημείωσε ο κ. Μαχαίρας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αποδοκιμασία του συνδυασμού για τις μεταπηδήσεις βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο.
Στο ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών θα συμμετάσχει ο καθηγητής Μηχανικής του ΜΙΤ Γ. Παπαβασιλόπουλος, που μετείχε στην πενταμελή γραμματεία της κατάληψης του Πολυτεχνείου το 1973.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης