Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές κατά Γκερέκου και Οικονόμου - ΔΗΜΑΡ: Όταν η πολιτική γίνεται επάγγελμα

Βολές κατά Γκερέκου και Οικονόμου - ΔΗΜΑΡ: Όταν η πολιτική γίνεται επάγγελμα
Γ. Παπανδρέου: Από τι μετακινήσεις αυτές προκύπτει ότι τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης ταυτίστηκαν σε βαθμό παρεξηγήσεως
Την αντίδραση τόσο της ΔΗΜΑΡ όσο και του Γ. Παπανδρέου προκάλεσε η συμμετοχή της Άντζελας Γκερέκου και του Βασίλη Οικονόμου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδικότερα ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για αυτές τις μετακινήσεις γράφοντας στο twitter:
«Alert!!!: Άντζελα Γκερέκου και Βασίλης Οικονόμου υποψήφιοι με ΝΔ. Όταν η πολιτική μετατρέπεται σε επάγγελμα με φληναφήματα περί σωτηρίας της χώρας».
Παράλληλα το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θεόδωρος Μαργαρίτης, ανέφερε με ανάρτηση του στο facebook:
«Βασίλης Οικονόμου .Τα έσπασε με τον Παπανδρέου για το μνημόνιο. Μετά τα έσπασε με τον Κουβέλη γιατί ήθελε την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Τώρα πάει με τη δεξιά και το μνημόνιο. Όλα για την εδρούλα. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!».
Από την πλευρά του το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου αισθάνεται δικαιωμένο μετά τις προσχωρήσεις της Άντζελας Γκερέκου και του Βασίλη Οικονόμου στη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, οι μετακινήσεις αυτές προκύπτουν από το γεγονός ότι τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης ταυτίστηκαν σε βαθμό παρεξηγήσεως, τα δυο τελευταία χρόνια που βρέθηκαν στην εξουσία.
Όπως αναφέρει το egiakoumis.gr, για αυτό άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου, λένε συνεργάτες του, είχε εξαρχής υποστηρίξει ότι ήταν μονόδρομος για τον ίδιο η ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών-Σοσιαλιστών, ώστε να μπορέσει να εκφράσει τους πολίτες του χώρου του Κέντρου, που αν και παραδοσιακά στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ, δυσκολεύονται σήμερα να βρουν ουσιαστικές διαφορές του από τη Νέα Δημοκρατία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης