Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τατσόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής): Ένας αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί μέσα σε 12 ώρες

Τατσόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής): Ένας αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ θα διαλυθεί μέσα σε 12 ώρες
Είναι τόσο μεγάλες οι αντιφάσεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που χρειάζεται μια συμμαχική δύναμη για να τον κρατάει τόνισε ο κ.Τατσόπουλος
Την εκτίμηση ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίσει αυτοδυναμία θα διαλυθεί μέσα σε 12 ώρες διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Π. Τατσόπουλος.
«Αυτή τη στιγμή, μεγαλύτερες είναι οι διαφορές μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στις τάσεις απ’ ότι οι άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή στο Ποτάμι.
Πολύ σοβαροί άνθρωποι λένε ότι το πιο διαβολικό σενάριο για να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι το σενάριο αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Τατσόπουλος.
«Ένας ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα χρειάζεται άλλοθι για τις αποφάσεις του και δεν θα απολογείται παρά μόνο στους δικούς του, θα διαλυθεί μέσα σε 12 ώρες, γιατί είναι τόσο μεγάλες οι αντιφάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε χρειάζεται μια συμμαχική δύναμη έστω και ως άλλοθι, για να τον κρατάει.
Να τον κρατάει από τους σαλταρισμένους και να τη χρησιμοποιεί απέναντι στον Λαφαζάνη και τους άλλους…» υποστήριξε ο κ.Τατσόπουλος.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Ποταμιού με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Τατσόπουλος υποστήριξε ότι «εμείς, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχουμε ούτε συνεργασία ούτε ψήφο ανοχής με λευκή επιταγή».
«Υποχωρήσεις θα πρέπει αναγκαστικά να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να κρατήσει την εξουσία.
Έχουμε πει από την αρχή τους όρους.
Αν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ, δεν δεχόμαστε τους ακροδεξιούς.
Και αν είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δεχόμαστε τους σταλινικούς και τους σαλταρισμένους.
Τους αντιευρωπαϊστές.
Με όλους τους ΣΥΡΙΖες, δεν συνεργαζόμαστε.
Συνεργαζόμαστε με τον εχέφρονα ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι υπαρκτός», υπογράμμισε ο κ.Τατσόπουλος.
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού να είναι η Μιράντα Ξαφά, ο κ. Τατσόπουλος αφού είπε πως δεν γνωρίζει κάποιου τέτοιου είδους εξέλιξη, σημείωσε πως αν και «στο Ποτάμι υπάρχουν πολλοί φιλελεύθεροι, οι οποίοι συνυπάρχουν με τους μεταρρυθμιστές της Αριστεράς», το καλύτερο θα ήταν «να είναι με σταυρό η κυρία Ξαφά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης