Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βλέπει «Ανταρσύα» η Ραχήλ Μακρή μετά την εμπλοκή με τον ΣΥΡΙΖΑ

Βλέπει «Ανταρσύα» η Ραχήλ Μακρή μετά την εμπλοκή με τον ΣΥΡΙΖΑ
Συνάρτηση με τους εκπροσώπους της «Ανταρσύα» θα έχει το πρωί η Ρ. Μακρή
Συνάντηση με τους εκπροσώπους της «Ανταρσύα» στην Κοζάνη και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Στέφανο Πράσσο θα έχει αύριο η ανεξάρτητη βουλευτής Ραχήλ Μακρή η οποία συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bankingnews.gr βολιδοσκοπεί το ενδεχόμενο να δώσει τη μάχη της κάλπης μέσα από τα ψηφοδέλτια της «Ανταρσύα».
Είχε προηγηθεί η εμπλοκή στη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξαν σοβαρές ενστάσεις από την Νομαρχιακή και τις Τοπικές Οργανώσεις της περιοχή αλλά και από την τοπική βουλευτή και του νέους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Κουμουνδούρου επιχειρώντας να βρει λύση πρότεινε στην κ. Μακρή να μην κατέβει στην περιφέρεια της αλλά να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Νομού Γρεβενών. Η ίδια φέρεται ότι αντέδρασε έντονα και μιλώντας σε δημοσιογράφους επεσήμαινε ότι:
«Υπηρέτησα τους πολίτες της Κοζάνης κατά την συνταγματική επιταγή. Οι μέχρι σήμερα προτάσεις είναι ανεδαφικές. Επομένως ότι και αν γίνει αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά. Επί 2,5 χρόνια υπηρέτησα την πατρίδα μου και τον ελληνικό λαό με συνέπεια, ήθος και καθαρότητα. Είμαι υπερήφανη, συγκρούστηκα με όλα τα συμφέροντα».
Η ίδια πάντως φέρεται να αποδίδει μέρος των αντιδράσεων και της πρότασης που της έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει την περιφέρειά της και να κατέβει στα Γρεβενά και σε «πιέσεις» που ασκήθηκα από το κόμμα του Πάνου Καμμένου από το από προέρχεται.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης