Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές περί Grexit συνιστούν χειραγώγηση των Ελλήνων ψηφοφόρων

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές περί Grexit συνιστούν χειραγώγηση των Ελλήνων ψηφοφόρων
Όχι σε συνεργασία με δυνάμεις που εντάσσονται στο μνημονιακό τόξο
Την απόπειρα χειραγώγησης των Ελλήνων ψηφοφόρων καταγγέλλει ο Αλέκος Καλύβης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως οι δηλώσεις ξένων αξιωματούχων περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και υπέρ της συνέχισης της σημερινής πολιτικής, «εντάσσονται σε μια προσπάθεια χειραγώγησης του εκλογικού σώματος και είναι απόπειρες καθορισμού μιας στρατηγικής διαπραγμάτευσης με την νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο δυνάμεις αυτές δεν κατανοούν, ότι αν ο ελληνικός λαός επιλέξει με την ψήφο του μια άλλη πολιτική, τότε αυτή θα εφαρμοστεί και όχι αυτές που υποδεικνύονται από το ευρωπαϊκό διευθυντήριο, συνεχίζει ο Αλ. Καλύβης.
Όσον αφορά την πολιτική των συνεργασιών, διατείνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θέλει, ούτε θα συνεργαστεί με δυνάμεις που εντάσσονται σε αυτό που λέμε μνημονιακό τόξο».
Αναφερόμενος στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, ο Αλ. Καλύβης υποστηρίζει πως το κόμμα του δεν θα οδηγήσει σε πολιτικές εφόδου στο κράτος, αλλά σε μια διαδικασία μεγάλων μεταρρυθμίσεων, κυρίως με τη συμμετοχή των εργαζομένων και της κοινωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης