Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Οικολόγων Πράσινων - Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ 22 Οικολόγοι

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Οικολόγων Πράσινων - Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ 22 Οικολόγοι
Ο Γιάννης Τσιρώνης, Συντονιστής της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε μη εκλόγιμη θέση
Με μια θέση στο Επικρατείας και 21 υποψηφίους από τους Οικολόγους Πράσινους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κλείδωσε η προεκλογική συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τη συνάντηση που είχαν αντιπροσωπείες των κομμάτων, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε επίσημα την κοινή κάθοδο.
Συνολικά 22 υποψήφιοι από τον χώρο των Οικολόγων Πράσινων εντάσσονται στις 50 μη κομματικές υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιάννης Τσιρώνης, Συντονιστής της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε μη εκλόγιμη θέση.
Τη μάχη της κάλπης θα δώσουν οι Γιώργος Δημαράς Β' Αθήνας, Μιχάλης Τρεμόπουλος Α' Θεσσαλονίκης, Κώστας Καλογράνης Αττικής, Γιώργος Δημητρίου Β' Πειραιά, Κώστας Διάκος Χανίων, Δήμητρα Λυμπεροπούλου Κορινθίας, Δημήτρης Πολιτίπουλος Κυκλάδων.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση ο Αλ. Τσίπρας επεσήμανε ότι "Η συνάντηση αριστεράς και οικολογίας είναι σημαντική υπόθεση για το μέλλον της χώρας και της Ευρώπης. Το ζητούμενο δεν είναι η επιστροφή στο 2009, με παρούσες τις πολιτικές που αποτέλεσαν βασικές αιτίες της κρίσης, αλλά η αλλαγή παραδείγματος".
Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι πρόκειται για στρατηγική συμμαχία και για μια "συνεργασία που στόχο έχει να διευρύνει τη δυναμική μεγάλης εκλογικής νίκης στην Ελλάδα".

Δ. Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης