Πολιτική

Εξεταστική Επιτροπή και Ειδικό Δικαστήριο για τα Μνημόνια προανήγγειλε ο Π. Καμμένος

Εξεταστική Επιτροπή και Ειδικό Δικαστήριο για τα Μνημόνια προανήγγειλε ο Π. Καμμένος
Ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε την τοποθέτηση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Εξεταστικές επιτροπές για το μνημόνιο, αλλά και ειδικό δικαστήριο για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από την Αλεξανδρούπολη, όπου περιοδεύει.
Παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Θράκης, ο κ. Καμμένος προειδοποίησε ότι "όλοι θα αποδώσουν λογαριασμό για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα" και έκανε λόγο για "εξεταστικές επιτροπές για το μνημόνιο" καθώς και "για ειδικό δικαστήριο".
Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε την τοποθέτηση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματός του, λέγοντας ότι επέδειξε μεγάλη κινητικότητα σε όλη τη χώρα καθώς και την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε με δριμύτητα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τόσο για την πολιτική του, όσο και για το ότι "δεν σταμάτησε να συνομιλήσει με εργαζόμενους της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα", ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Γιώργου Παπανδρέου.
Αναφέρθηκε σε τοπικά θέματα παρουσιάζοντας προτάσεις των ΑΝΕΛ για το νομό Έβρου, ενώ για τις εκλογές είπε ότι "τέσσερα κόμματα το ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του Παπανδρέου, η ΝΔ και το Ποτάμι βρίσκονται στην ίδια ευθεία".
Ζήτησε επίσης να γίνει η Αλεξανδρούπολη το ενεργειακό κέντρο της χώρας σε συνεργασία με τη Ρωσία, επαναφέροντας το θέμα του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα προτείνει γενναία μείωση της φορολογίας για να μπορέσει η χώρα να ανταγωνιστεί σε επενδύσεις τις γειτονικές χώρες.
Ο κ. Καμμένος εξήγησε ότι μετά τις εκλογές θα ζητήσει να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των επιδοτήσεων που δόθηκαν για επενδύσεις στην περιοχή, ενώ επιτέθηκε και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίο συσχέτισε με τη λίστα Λαγκάρντ.
Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ανέφερε ότι "οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν να εκβιάζεται η Ελλάδα, ούτε με αποστολή πλοίων στο Καστελόριζο ούτε με ασκήσεις αποκλεισμού πλοίων", ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, λέγοντας ότι "πρέπει να περιοριστούν στην αυστηρή διπλωματική δραστηριότητα και να μην επιχειρούν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της συνθήκης της Λωζάνης".
Επίσης ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι ο τελευταίος επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Μανώλης Κοντοπυράκης, του είπε πρόσφατα σε συνάντησή τους στα Χανιά, ότι "είχε δώσει συνέντευξη σε αμερικανικό κανάλι αλλά με παρέμβαση της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, δεν μεταδόθηκε ποτέ".
Σήμερα ο κ.Καμμένος θα περιοδεύσει στην Ορεστιάδα, όπου θα μεταβεί στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, και θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης.
Συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους στη Βιομηχανία Ζάχαρης ενώ θα συναντηθεί και με τους τευτλοπαραγωγούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης