Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιστροφή στη ΝΔ για τη βουλευτή Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη

Επιστροφή στη ΝΔ για τη βουλευτή Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη
Την ανακοίνωση έκανε η ΝΔ, μετά την συνάντηση της Μ. Ιατρίδη, με τον Αντώνη Σαμαρά
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με τη βουλευτή Δωδεκανήσων, Μίκα Ιατρίδη, και την καλωσόρισε στη Νέα Δημοκρατία.
«Είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της στο Νομό Δωδεκανήσων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα δυναμώσει τον αγώνα της Παράταξης, για μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη» σημειώνει σε ανακοίνωση του το κόμμα της Συγγρού.
«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του κ.Σαμαρά να είμαι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα», δήλωσε η Μίκα Ιατρίδη στους δημοσιογράφους.
«Οδηγός σε όλες τις αποφάσεις μου υπήρξε πάντα το συμφέρον των συμπατριωτών μου, του νομού μου, των Δωδεκανήσων και κυρίως το εθνικό συμφέρον» είπε η κα Ιατρίδη και υποστήριξε ότι «κι αυτή τη φορά κάποιοι εκβίασαν τις εκλογές όπως και το 2009 και προσωπικά δεν ανέχομαι εκβιασμούς από κανέναν», τόνισε. 
«Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα», ανέφερε. 
Να σημειωθεί ότι σε παλαιότερες δηλώσεις της η Μ. Ιατρίδη είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο επιστροφής της στη ΝΔ, ενώ είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης