Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κατακτήσει την αυτοδυναμία - Με σταυρό στα ψηφοδέλτια ο Φ. Κουβέλης

Ν. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κατακτήσει την αυτοδυναμία - Με σταυρό στα ψηφοδέλτια ο Φ. Κουβέλης
Δεν θα προβούμε σε μονομερείς ενέργειες εκτός και αν αναγκαστούμε τόνισε ο Ν. Παππάς
Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κατακτήσει αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εξέφρασε ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
«Υπάρχει πίστη στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η αυτοδυναμία μπορεί να κατακτηθεί.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει βαθιά πως θα είναι νικητής στις επερχόμενες εκλογές» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παππάς.
Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, υποστήριξε πως «σε όλες τις μετρήσεις υπάρχει ένα συμπαγές ποσοστό προς το ΣΥΡΙΖΑ από το εκλογικό σώμα».
Αναφερόμενος στην πολιτική που θα κληθεί να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους ο κ.Παππάς υποστήριξε πως είναι δυνατό να υπάρξει λύση στο δανειακό πρόβλημα, η οποία μάλιστα μπορεί να βρεθεί προς το αμοιβαίο συμφέρον όλων.
«Λύσεις για τις χρηματοδοτικές ανάγκες βρίσκονται πάντα την τελευταία στιγμή» είπε ο κ.Παππάς, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες, εκτός και εάν αναγκαστεί.
Ο Νίκος Παππάς διευκρίνισε επίσης ότι ο Φώτης Κουβέλης θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια εκείνα που χρειάζονται σταυρό προτίμησης και όχι στο επικρατείας, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης