Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Λεβεντιά και μεγάλα λόγια από τον Τσίπρα - Συνεταίρος του ο Καμμένος

Βενιζέλος: Λεβεντιά και μεγάλα λόγια από τον Τσίπρα - Συνεταίρος του ο Καμμένος
Είναι αδιανόητο να ιδρύσει νέο κόμμα ο Γ. Παπανδρέου
(upd6)Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκόλεψε τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκόλεψε τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η πολιτική αβεβαιότητα δυσκολεύει την οικονομία και τον Έλληνα, πρόσθεσε.
"Η αντιπολίτευση δημιουργεί την αίσθηση της ασυνέχειας του κράτους", ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος, κλιμακώνοντας την επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα χαρακτήρισε συνέταιρο του Αλ. Τσίπρα τον Π. Καμμένο.
Ο κ. Βενιζέλος παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση δεν τα έκανε όλα καλά και όλα σωστά, ωστόσο χαρακτήρισε ορθή την απόφαση για επίσπευση της προεδρικής εκλογής.
"Δεν θεώρησα ποτέ εύκολη τη διαδικασία της προεδρικής εκλογής", κατέστησε σαφές όμως. 
"Η διαπραγμάτευση είναι πάντα δύσκολη", σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια, απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης, διευκρίνισε πως παρά την κυβέρνηση συνασπισμού, παραμένουν ιστορικοί αντίπαλοι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
"Δεν υπήρχε περιθώριο συνομιλίας με τον Αλέξη Τσίπρα", ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο Ευ. Βενιζέλος, καταλογίζοντάς του "λεβεντιά και μεγάλα λόγια".
Ερωτηθείς για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου και την επιθυμία του για τη δημιουργία νέου κόμματος, ο κ. Βενιζέλος απάντησε χαρακτηριστικά:
"Περιμένω πως ο Γ. Παπανδρέου θα στρατευτεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ".
"Περιμένω τον Γ. Παπανδρέου σε όποιο ψηφοδέλτιο θέλει", πρόσθεσε.
Ωστόσο έσπευσε να διαμηνύσει πως είναι αδιανόητο να ιδρύσει νέο κόμμα ο Γ. Παπανδρέου.
Ο Βενιζέλος χαρακτήρισε νέα ΔΗΜΑΡ το Ποτάμι, ενώ δήλωσε πως έχει μείνει... έκπληκτος και άναυδος με τη στάση του Φ. Κουβέλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης