Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Κουκουλόπουλος: Όσοι έσπρωξαν τη χώρα σε εκλογές αγνοούν συνειδητά τις πραγματικές συνθήκες

Π. Κουκουλόπουλος: Όσοι έσπρωξαν τη χώρα σε εκλογές αγνοούν συνειδητά τις πραγματικές συνθήκες
Η βάση του ΠΑΣΟΚ απαιτεί την ενότητα, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
«Αυτοί που μας οδήγησαν στις εκλογές προβάλλοντας έναν υποτιθέμενο ελληνοκεντρισμό, αγνοούν συνειδητά τις πραγματικές διεθνείς, και ιδιαίτερα τις ευρωπαϊκές συνθήκες, και το μόνο που πέτυχαν είναι να δυσχεράνουν σε μεγάλο βαθμό τη διαπραγματευτική θέση της χώρας», ανέφερε στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος του Κοινοβουλίου, ο Πάρις Κουκουλόπουλος.
«Η σημερινή απόφαση είναι μακριά από τη θέληση της πλειοψηφίας των πολιτών», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς το αποτέλεσμα της εκλογής είναι «μακριά και από το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου του 2012, όταν 179 βουλευτές εξελέγησαν απ’ το λαό για να διασφαλίσουν τη σταθερότητα και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».
Ο κ. Κουκουλόπουλος κατέληξε πως «η επόμενη κυβέρνηση, όποια και αν είναι θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο, κάτι που μόνο θετικό δεν θα είναι για τη χώρα και τους πολίτες της».
Ως προς τις εσωκομματικές εξελίξεις, ο Π. Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι η κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ ζητά την ενότητα, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι υπάρχουν τα περιθώρια να αποφευχθεί η διάσπαση του κόμματος και ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για αυτό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης